Star Trek: Nemesis (regie: Stuart Baird)

Star Trek: NemesisBeoordeling: 3 sterren

Met Star Trek: Nemesis proberen de makers van de filmreeks het succes van First contact weer terug te pakken. Dat lukt voor een deel. De sfeer en het filosofische dat mij bij die film deed denken aan The Matrix pakken de makers goed terug. Deze film is ook weer wat duisterder. Er is echter een grote ‘maar’.

Je kunt je de vraag stellen of Star Trek: Nemisis wel een echte Star Trek-film is. Ik denk het wel en het is ook echt wel een goede film, maar zoals bij filmreeksen wel vaker het geval is, is het op een gegeven moment op en had eigenlijk op het hoogtepunt gestopt moeten worden. Dat is ook bij The Next Generation iets te laat gebeurd.

Getagd , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.