#6 – Maarten

In deze zesde aflevering van Mijn eerste mentorklas, 15 jaar later, spreekt Wim met Maarten. De middelbare school is voorbij gevlogen en Maarten zocht zo zijn eigen weg. Hoe kwam het dat hij zijn maatschappelijke stage op een terras doorbracht? En hoe kwamen zijn interesses voor economie, techniek en duurzaamheid uiteindelijk bij elkaar in zijn baan? En waarom ontmoette hij sommige medeleerlingen Duits pas bij het Centraal Schriftelijk Eindexamen?

In contact komen met Wim? Ga naar ⁠⁠⁠⁠www.wimpelgrim.nl⁠⁠⁠⁠! Je vindt hem ook op LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/wimpelgrim), Mastodon (https://mastodon.education/@wimpelgrim) en Instagram (www.instagram.com/wimpelgrim).

Deel dit bericht
Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.