In de media: aankondiging literair café

Het Literair Café Helmond waar ik Aleid Truijens interview wordt aangekondigd op meerdere plekken:

Aleid Truijens te gast in Literair Café Helmond

HELMOND – Aleid Truijens is woensdag 27 september te gast bij het Literair Café Helmond. Sinds 1996 werkt ze als redacteur en columnist voor de Volkskrant. Daar schrijft ze niet alleen over boeken, maar ook over (literatuur)onderwijs.

Tonny Peeters 26-09-23, 10:47

Truijens heeft twee romans op haar naam staan, maar is vooral bekend als biograaf. Zo kwam in 2022 haar biografie van Hella Haasse uit: Leven in de verbeelding. Eerder legde ze het leven van schrijver en jazzmusicus F.B. Hotz vast. Daarnaast is Truijens mede-initiatiefnemer van de Joost Zwagerman Essayprijs.

De interviewer van de avond is Wim Pelgrim, docent Nederlands op het Dr. Knippenbergcollege. Het literair Café wordt gehouden in theater Het Speelhuis, aanvang 20.00 uur. Losse kaartjes kosten 10 euro. Bezoekers tot 18 jaar betalen 5 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Het Speelhuis en bij de kassa.

Deel dit bericht
Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.