#1 – Stijn

In deze eerste echte aflevering van Mijn eerste mentorklas, 15 jaar later, spreekt Wim met Stijn. Deze vrolijke leerling van toen is vrij onbezorgd zijn middelbareschooltijd doorgekomen. Nu is hij IT-consultant, maar hij had wat omwegen nodig om daar te komen. En wat vindt hij belangrijk in de rol van de mentor? En wat herinnert hij zich nog van die jaren op het Canisius waar hij nog steeds heel dicht in de buurt woont?

In contact komen met Wim? Ga naar ⁠www.wimpelgrim.nl⁠! Je vindt hem ook op LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/wimpelgrim), Mastodon (https://mastodon.education/@wimpelgrim) en Instagram (www.instagram.com/wimpelgrim).

Deel dit bericht
Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.