Everything, everywhere all at once (regie: Daniel Kwan&Daniel Scheinert)

Poster van de film Everything Everywhere all at once

Beoordeling:5 sterren 

Everything Everywhere all at once is een bijzondere film. Het is een combinatie van The Matrix en Kick Ass met daarbij ook wat arthouse- en familiedrama-invloeden. En die hele mix is prachtig in balans. De film is verder mooi gemaakt met goede special effects, prachtige sfeerbeelden, briljant ingerichte decors en een mooi samenhangend verhaal waarbij je wel actief moet blijven opletten. En dat terwijl ik de film alleen maar ging kijken omdat Michelle Yeoh de hoofdrol speelt. Een Oscar meer dan waard en in tegenstelling tot sommige andere winnaars ook vijf sterren van mij.

Deel dit bericht
Getagd , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.