Christmas Chronicles 2 (regie: Chris Columbus)

Beoordeling: 3 sterren

Je neemt een film over de kerstman en daar moet eigenlijk alles in: iemand die baalt van een vakantie op een zonnige plek zoals in Home Alone 2; een ouder-kindrelatie die doet denken aan die van de slechterik uit Austin Powers; een musicalliedje dat uit het niets komt zoals in… eigenlijk elke musical; een overdadig decor, vergelijkbaar met Polar Express en gelukkig behoorlijke sterren in de cast om deze potpourri toch tot een aangename en gezellige kerstavondfilm te maken. En volgens mijn kinderen is deze film zelfs beter dan deel 1 die ik zelf nooit heb gezien.

Deel dit bericht
Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.