Beste contacten uit Noord-Brabant, Morgen, 20 maart zijn de Provinciale Statenverkiezingen. Graag vraag ik om uw stem. Voor een gezonde leefomgeving, goed duurzaam openbaar vervoer en een goede balans tussen stedelijke en agrarische omgeving. Stem #D66, lijst vijf, plek 31. Wim Pelgrim

Beste contacten uit Noord-Brabant,

Morgen, 20 maart zijn de Provinciale Statenverkiezingen. Graag vraag ik om uw stem. Voor een gezonde leefomgeving, goed duurzaam openbaar vervoer en een goede balans tussen stedelijke en agrarische omgeving. Stem #D66, lijst vijf, plek 31.

Wim Pelgrim

Instagram filter used: Normal

Photo taken at: ‘s-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Netherlands

View in Instagram ⇒

Deel dit bericht
Getagd . Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.