@d66_insta is de onderwijspartij! Met de onderwijsvisie in 2006, de moties kleinere klassen op congressen en lokaal onderwijsbeleid in ‘s-Hertogenbosch draag ik daaraan ook mijn steentje bij. Vandaag staat #D66 uiteraard naast alle onderwijsmensen.

@d66_insta is de onderwijspartij! Met de onderwijsvisie in 2006, de moties kleinere klassen op congressen en lokaal onderwijsbeleid in ‘s-Hertogenbosch draag ik daaraan ook mijn steentje bij. Vandaag staat #D66 uiteraard naast alle onderwijsmensen.

Instagram filter used: Normal

Photo taken at: ‘s-Hertogenbosch

View in Instagram ⇒

Deel dit bericht
Getagd . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.