Ik ben kandidaat-voorzitter van D66 ‘s-Hertogenbosch #D66

Afgelopen week heb ik mij gekandideerd voor het voorzitterschap van D66 ‘s-Hertogenbosch. De afgelopen zes jaar heeft D66 zich in Den Bosch, Rosmalen, Empel, Engelen, Bokhoven en inmiddels ook Nuland, Vinkel en alle andere kernen ingezet voor onderwijs, duurzaamheid, transparantie en een sterke economie. En met het huidige college werkt D66 met Erik Logister als wethouder en de vijf raadsleden keihard verder aan onze ambities voor ‘s-Hertogenbosch.

Maar een fractie en wethouder kan niet zonder vereniging, zonder sterke afdeling. Met een groei van 60 naar 250 leden, van 2 actieve bestuursleden naar meer dan 60 actieve leden op diverse gebieden heeft D66 een sterke positie in ‘s-Hertogenbosch. Maar we moeten de volgende stap gaan zetten en daar wil ik graag met de leden van D66 aan gaan werken de komende drie jaar. Vandaar dat ik mij heb gekandideerd: mijn ervaring, ideeën en ambitie wil ik graag inzetten voor onze afdeling, onze partij en onze gemeente.

De komende weken ga ik de leden van D66 vragen om steun: steun voor een sterk D66 in de komende periode en sterke basis voor de 10 jaar daarna. Wilt u daar ook aan bijdragen? Word dan lid van D66 via www.d66.nl/wordlid!

 

Deel dit bericht
Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.