The princess diaries (regie: Gary Marshall)

Beoordeling: 3 sterren

Het is kerstvakantie, je hebt Netflix en je voelt je niet lekker. Dan kijk je gezellig naar The princess diaries. Met name vanwege de actrices die de hoofdrollen speelden. En dat is dan ook het beste aan beide films. De eerste film is de betere van de twee: het verhaal heeft iets oorspronkelijks en de acteurs maken er een aardig geheel van. De tweede film is een typische sequal: leuk voor de kaartverkoop, maar het verhaal is te mager om door de acteurs te kunnen worden goedgemaakt. Dus ben je ziek en zoek je iets anders dan What women want? Dan is The princess diaries een mogelijke keuze.

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.