Dreamgirls (regie: Bill Condon)

Beoordeling: 4 sterren

Ik ben en blijf geen fan van de musical. Zeker niet als het zingen geen enkele rol heeft in het verhaal. Maar bij Dreamgirls heeft de muziek in elk geval een rol. Bovendien is de muziek erg goed en daarom kan ik Dreamgirls wel waarderen. Het verhaal boeit me niet zo heel erg, maar de zangkunsten van Beyoncé en Jennifer Hudson en nummers als Listen en I am changing maken dat helemaal goed. Bovendien blijf ik me afvragen waarom Beyoncé haar haar niet zwart houd; zoveel mooier dan dat geblondeerde.

Deel dit bericht
Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.