Star Trek: Insurrection (regie: Jonathan Frakes)

Star Trek: InsurrectionBeoordeling: 3 sterren

Na de topper kan het altijd alleen maar minder worden. Dat geldt ook voor Star Trek: Insurrection. Het is echter niet alleen een iets mindere film dan de vorige, het verhaal is minder sterk dan het vorige. Ook de sterke sfeer uit First Contact weten de makers niet vast te houden.

Wat echter het meest teleurstellend is, zijn de graphics, omgevingen en decors. Die zijn echt van mindere kwaliteit en ook minder goed dan films die min of meer gelijktijdig uitkwamen, zoals Star Wars: The phantom menace.

Het is een aardige Star Trek-film, maar geen topper, helaas.

Deel dit bericht
Getagd , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.