Life as we know it (regie: Greg Berlanti)

Life as We Know It PosterBeoordeling: 3 sterren

Life as we know it plaatst twee mensen in een erg ongewone situatie: ze worden de voogden van een baby. Hoewel dit uitgangspunt mooi is en de film daardoor een leuke invalshoek heeft, blijft het uiteindelijk toch wel een beetje saaie film. Er zitten zowel lieve als grappige scènes in, maar alles is zo voorspelbaar, dat je geen spanning ervaart.

Wat Jessie en mij bovendien opviel is dat in het genre romantische komedie veel serie-acteurs spelen, zoals Katherine Heigl die bekend werd uit de serie Grey’s anatomy. Deze serie-acteurs lijken niet veel verder te komen dan series en eenvoudig behapbare mainstreamfilms. Blijkbaar ligt er ook in Hollywood een kloof tussen McDonalds-niveau massaproduct en de exclusievere maaltijdervaringen.

Deel dit bericht
Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.