Arthur Christmas (regie: Sarah Smith and Barry Cook)

Arthur ChristmasBeoordeling: 2 sterren

Het is kerst geweest en dus is het tijd voor de kerstfilmrecensies. Arthur Christmas is schattig en vermakelijk, maar bij lange na niet de beste kerstfilm. Dat de film op IMDB een zeven krijgt als beoordeling, hoger dan The Polar Express, is mij dan ook een volslagen raadsel.

Het verhaal is origineel, maar de ingrediënten zijn vrij snel duidelijk. Voordat het verhaal dan daadwerkelijk op gang komt, verstrijkt helaas te veel tijd en ook de daadwerkelijke actie wordt erg gerekt. Het is dat de figuren schattig zijn, de insteek origineel en dat Aardman producties (o.a. bekend van Chicken Run en Wallece and Grommit) grafische kwaliteit levert, anders was er weinig overgebleven. De film uitkijken is geen echte opgave, maar we gaan deze kerstfilm zeker niet nog een keer kijken.

Getagd , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.