Star Trek: The future begins (regie: J.J. Abrams)

Star Trek: the future begins

Beoordeling: 4 sterren

Ja, ik beken, ik ben een fan van Star Trek. Dat is geen nieuwe ontboezeming: die deed ik al eerder op mijn site. Op weg naar de VS voor onze vakantie deze zomer was  Star Trek XI of Star Trek: The future begins beschikbaar in het media-aanbod van United Airlines. Aangezien ik van de 11 films en 7 series er respectievelijk al 8 gezien had en 4 gevolgd, was een keuze voor mijn filmvermaak tijdens de vlucht snel gemaakt.

Deze prequel (wat een term!) is wel een goede prequel van de eerste serie uit de jaren ’60 en de eerste zes films. De rol van de oude Spock als reiziger uit de toekomst is briljant bedacht en roept bij Trekkers en Trekkies (laat ik mij tot de eerste categorie rekenen) direct nostalgische gevoelens op. Wel zit er in de film wat veel actie ten opzichte van de series en eerdere films en dat spreekt mij minder aan.

Deel dit bericht
Getagd , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan / man van Jessie / blockchain & open badges / #podcast Pictio onderwijspodcast / docent Nederlands / #D66 / #4daagse / #MIEExpert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.