The art of getting by (regie: Gavin Wiesen)

The art of getting byBeoordeling: 5 sterren

The art of getting by is een erg leuke film. De hoofdpersoon is een boeiend karakter en het verhaal is, vooral in het eerste driekwart van de film, interessant. In het laatste deel van de film zie je het ‘happy end’ wel aankomen en dat is eigenlijk wel jammer.

De film is echter zo goed geacteerd, zo mooi gefilmd en gemonteerd en de muziek is zo prachtig dat ik dat flauwe einde de makers gauw vergeef. Dat goede acteren is wel opvallend. Freddie Highmore heeft al in een aantal kaskrakers gespeeld en heeft o.a. met Charlie and the Chocolatefactory bewezen goed te kunnen acteren. Emma Roberts heeft echter een minder mooi cv wat kwaliteitsfilms betreft. Toch speelt zij haar rol ook ontzettend goed.

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.