My sister’s keeper (regie: Nick Cassavetes)

My sister's keeper Beoordeling: 5 sterren

Jessie had een aantal maanden geleden My sister’s keeper (tv-film uit 2002) gezien en was erg benieuwd naar deze versie uit 2009. Op voorhand had ik zo mijn reserves: tv-drama’s en  warewoensdagavondfilms zijn meestal niet mijn ding.

Deze film bleek uiteindelijk een totaal andere film met (toevallig) dezelfde titel. In het prachtige verhaal dat je bijna vanaf het begin een moreel oordeel doet vellen over de keuze die de ouders hebben gemaakt en ook doet glimlachen om de keuze die door Anna wordt gemaakt boeit van begin tot eind. In 109 minuten ga je je zo emotioneel verbonden voelen met de personages dat je (bijna) een traantje moet wegpinken aan het einde van de film. Prachtig verhaal, prachtig acteerwerk, prachtige omgevingen, prachtige muziek: prachtige film!

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.