Glory Daze (regie: Rich Wilkes)

Beoordeling:1 ster

Glory Daze is een kleine onafhankelijke film uit 1995 met o.a. Matthew McConaughey, Ben Affleck, Matt DAmon, Alyssa Milano en Brenda Fraser. In een studentenhuis met vijf zeer uitgesproken mannen twijfelt Jack twee dagen voor zijn afstuderen ernstig over de toekomst. Hij besluit nog een tijdje student te blijven…

Dat veel bekende acteurs met kleine stapjes vanuit de periferie in het centrum van Hollywood terecht komen laat ook deze film zien. De vele sterren beloven een prachtige avond voor de tv, maar na 20 minuten hielden wij het al voor gezien. Het verhaal begint nergens en gaat helaas ook nergens heen. Zo’n topcast krijg je helaas niet snel meer bij elkaar, maar het zou mooi zijn als de heren het een keertje zouden overdoen met een verhaal dat wel het volgen waard is. Maar ja, wat wil je ook voor 2 euro.

Deel dit bericht
Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.