De erfenis van Els Borst (regie: Pamela Sturhoofd & Jessica van Tijn)

Beoordeling: 4 sterren

Deze documentaire over Els Borst is mooi gemaakt. Probleem dat ik ook al had bij Het schildersleven van Rembrandt van Rijn is de ophemelende toon die sommige documentairemakers kiezen. De hoogtepunten uit haar werkzame leven zijn mooi weergegeven en goed gekoppeld aan de doorwerking die ze vandaag de dag nog hebben. Al met al geeft de documentaire, met alle mogelijke nuances die er te maken zijn, een goed biografisch beeld en ook een helder beeld van de politieke moord die haar leven beëindigde.

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.