#11 – Danai

In deze elfde aflevering van Mijn eerste mentorklas, 15 jaar later, spreekt Wim met Danai. Vanaf Samos vertelt Danai hoe het was om op driejarige leeftijd naar Nederland te komen en over haar gezinssituatie 15 jaar geleden. Ook de zoektocht via vier verschillende studies en opleidingen komt uitgebreid voorbij. En hoe zouden middelbare scholen beter kunnen bijdragen aan een goede studiekeuze? En hoe vond Wim het als beginnende docent?

In contact komen met Wim? Ga naar ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠www.wimpelgrim.nl⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠! Je vindt hem ook op LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/wimpelgrim), Mastodon (https://mastodon.education/@wimpelgrim) en Instagram (www.instagram.com/wimpelgrim).

Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.