#4 – Lara

In deze vierde aflevering van Mijn eerste mentorklas, 15 jaar later, spreekt Wim met Lara. Zij kwam vanuit een heel lastige thuissituatie 1H binnen. Hoe is het om je middelbare schooltijd geconfronteerd te zijn met jeugdzorg, GGZ, een pleeggezin en een jaar bijna geen school kunnen volgen? Is soms iets te druk zijn in de klas juist een goed teken? En hoe zet Lara haar ervaring in als orthopedagoog? Wim en Lara kijken naar deze thema's en bespreken enkele opvallende docenten uit Lara's middelbareschooltijd.

In contact komen met Wim? Ga naar ⁠⁠www.wimpelgrim.nl⁠⁠! Je vindt hem ook op LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/wimpelgrim), Mastodon (https://mastodon.education/@wimpelgrim) en Instagram (www.instagram.com/wimpelgrim).

Deel dit bericht
Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.