Hotel Transylvania (regie: Genndy Tartakovsky)

Beoordeling: 3 sterren

De drie films van Hotel Transylvania vallen bij Noor en Daan erg in de smaak. Toegegeven, ze zijn ook behoorlijk grappig, mooi vormgegeven en kennen leuke stemmen. Je krijgt als kijker toch een bepaalde band met de personages. Mijn grootste probleem met de filmreeks is dat de films allemaal behoorlijk onsamenhangend zijn. Je kunt ze allemaal beste bekijken, maar ga zitten voor slapstick en flauwe humor, gebracht door charmante personages en je hebt een leuke anderhalf uur per film.

Deel dit bericht
Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.