#3 – Romy

In deze derde aflevering van Mijn eerste mentorklas, 15 jaar later, spreekt Wim met Romy. Met diens lange haren en sandalen was die een opvallende verschijning in 1H. Hoe was het in 2008 om anders te zijn op een middelbare school? Heeft de ontwikkeling van Gender&Sexuality Alliances (GSA’s) en Paarse Vrijdagen
bijgedragen aan een beter klimaat op scholen? Wim en Romy duiken dieper dit thema in, in een open en eerlijk gesprek.

In contact komen met Wim? Ga naar ⁠www.wimpelgrim.nl⁠! Je vindt hem ook op LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/wimpelgrim), Mastodon (https://mastodon.education/@wimpelgrim) en Instagram (www.instagram.com/wimpelgrim).

Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.