#2 – Harrie

In de tweede aflevering van Mijn eerste mentorklas, 15 jaar later, spreekt Wim met Harrie. Deze blije, maar ook luie leerling heeft na zijn middelbareschooltijd eerst een stap naar Delft gemaakt, kwam terug naar de regio Nijmegen maar is inmiddels toch naar Rotterdam vertrokken. Welke rol speelde Jack Wanders in zijn leven? Wat weet hij nog van het brugklaskamp? En waarom lukte zijn eerste jaar in Delft het studeren niet zo goed?

In contact komen met Wim? Ga naar ⁠www.wimpelgrim.nl⁠! Je vindt hem ook op LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/wimpelgrim), Mastodon (https://mastodon.education/@wimpelgrim) en Instagram (www.instagram.com/wimpelgrim).

Deel dit bericht
Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.