Le fabuleux destin d’Amélie Poulain (regie: Jean-Pierre Jeunet)

Beoordeling: 5 sterren

In 2002 toen ik ging studeren was Le fabuleux destin d’Amelie Poulain een hit. Destijds heb ik de film meerdere keren gezien (twee of drie keer denk ik). Nu zie ik hem pas weer, omdat Daan de muziek van de film speelt op zijn piano. En wat blijft het een mooie film! Het verhaal is lief, de vorm ontzettend grappig en de sfeerbeelden prachtig. Het blijft wat mij betreft een vijfsterrenfilm.

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.