#35 – In gesprek met Thijs Roovers

Deze laatste aflevering van ons vierde seizoen interviewen wij Thijs Roovers. Met de CAO-onderhandelingen bezig, een ultimatum op 16 juni 2023 en een groot lerarentekort is een bestuurslid van de AOB de geknipte gast om deze thema's mee te bespreken.

Thijs Roovers is sinds 2008 werkzaam als leraar in het primair onderwijs. Zijn keuze om het onderwijs in te gaan kwam na een tussenjaar, waarin hij werkte als matroos op een groot zeilschip en daar met onder andere schoolklassen ging zeilen. ‘Het werken met kinderen gaf me meer energie dan werken voor een groot bedrijf. De keuze was daarom snel gemaakt; ik ging de pabo doen.’ Na het afronden van de opleiding startte hij als leraar op de Leonardo da Vincischool in Amsterdam. Ook behaalde hij de master Professioneel Meesterschap. Hij was betrokken bij de oprichting en organisatie van Meetup020, was mede-oprichter van POinActie en schreef voor het vakblad JSW.

Wytze Niezen vind je op LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/wytzeniezen/)

Wim Pelgrim vind je op zijn eigen site (www.wimpelgrim.nl).

Wil je reageren? Ga dan naar Twitter (http://twitter.com/onderwijscast), Instagram (http://instagram.com/onderwijspodcast), Facebook (https://www.facebook.com/groups/2199997356720348/) of LinkedIn (https://www.linkedin.com/groups/8805729/)

Deze podcast wordt mogelijk gemaakt door http://www.pictio.nl en onze sponsor van deze aflevering Edutrainers: Download de leerlijnen: https://lnkd.in/eiEKKHH9, probeer kosteloos de scans voor OP en OOP in Edutrainers Academy: https://lnkd.in/dk3-ADd of neem contact op met mij of Michiel Nuijens voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Samen werken we aan nog beter digitaal onderwijs!

Deel dit bericht
Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.