Lilo, Leroy, Stitch, Glitch

Beoordeling: 4 sterren

Ik heb in mijn jeugd Lilo en Stitch niet gezien. Ik was destijds (18 ongeveer) te oud voor deze films. En nu Noor en Daan ze hebben ontdekt, blijken ze echt leuk te zijn. Vooral de originele film is erg sterk en waar het tweede deel vaak erg tegenvalt, is dat bij Lilo en Stitch: the movie niet eens zo slecht. Het derde en met name vierde deel wordt allemaal wat zwakker, maar het blijven leuke, lichte, humorvolle films met het nodige sentiment, goede muziek en grappige personages. Nooit gezien? Toch eens kijken!

Deel dit bericht
Getagd , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.