Star Wars: The Phantom Menace & Attack of the Clones (regie: George Lucas)

Met een abonnement op Disney+ ben ik toch maar weer eens naar wat Star Wars films gaan kijken. Ze zijn niet echt mijn ding (ik ben een echte Star Trekfan) en ik bleek zelfs vergeten dat ik over deel 3 en deel 4 al eens had gezien en hier besproken.

The Phantom Menace vind ik (in tegenstelling tot veel Star Warsfans) de leukste film uit de reeks. Attack of the Clones biedt mij te weinig verhaal om echt te blijven boeien. Maar als ik terugkijk naar wat ik over de andere delen schreef, sta ik daar nog steeds achter: de sfeer is mij te veel Lord of the Rings en te weinig Star Trek. Het is mij te veel een sprookje en dat trekt mij helaas niet. 

Deel dit bericht
Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.