Ik kon niet wachten om te #stemmen. Uiteraard @d66_insta. Mijn stem gaat naar @hinddekker: tegen de #digibetocratie, ervaring in Utrecht en meer vrouwen, mensen van kleur en meer #ict in de Tweede Kamer! Stem ook op #d66. Stem voor #nieuwleiderschap.

Ik kon niet wachten om te #stemmen. Uiteraard @d66_insta. Mijn stem gaat naar @hinddekker: tegen de #digibetocratie, ervaring in Utrecht en meer vrouwen, mensen van kleur en meer #ict in de Tweede Kamer! Stem ook op #d66. Stem voor #nieuwleiderschap.

Deel dit bericht
Getagd . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.