Gisteren bij de afdelingsbarbecue dit mooie magazine inclusief interview met @hansjcvanveen en mijzelf in ontvangst mogen nemen. Gefeliciteerd @d66denbosch! #50jaar #d66 #denbosch #hertogenbosch #rosmalen

Gisteren bij de afdelingsbarbecue dit mooie magazine inclusief interview met @hansjcvanveen en mijzelf in ontvangst mogen nemen. Gefeliciteerd @d66denbosch! #50jaar #d66 #denbosch #hertogenbosch #rosmalen

Deel dit bericht
Getagd . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.