The Willoughby’s (regie: Kris Pearn, Cory Evans & Rob Lodermeier)

Beoordeling: 3 sterren

The Willoughbys is een aardige film. Netflix heeft er daar meer van. De film is wel lekker alternatief in zowel stijl als verhaal. De ouders in de film zijn het tegenovergestelde van wat ‘goede ouders’ in films vaak zijn. En ook de tekenstijl en vormgeving doen eerder denken aan een alternatieve filmhuisanimatie dan aan een Netflix blockbuster.

Maar het ligt er allemaal ook wel wat te dik bovenop en dat gaat op een bepaald moment wel storen. Het eerste half uur is het vermakelijk, daarna wordt het een herhaling van zetten. En de film is bovendien wat te lang voor het verhaal. Een leuke poging die Netflix vaker mag wagen, maar geen succesverhaal.

Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.