Ik staak vandaag, voor meer mensen in het onderwijs, voor kleinere klassen en voor meer tijd om mijn werk goed voor te bereiden en na te bespreken. En ja, dat kost meer geld. #onderwijs #lerarentekort #investeerinonderwijs #onderwijsstaking #lerarenstaking

Ik staak vandaag, voor meer mensen in het onderwijs, voor kleinere klassen en voor meer tijd om mijn werk goed voor te bereiden en na te bespreken. En ja, dat kost meer geld. #onderwijs #lerarentekort #investeerinonderwijs #onderwijsstaking #lerarenstaking

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒

Deel dit bericht
Getagd . Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.