Life of Pi (regie: Ang Lee)

Beoordeling: 5 sterren

Life of Pi is een allereerst een zeer oorspronkelijk, krachtig verhaal. De roman van Yann Martel ken ik niet, maar de film maakt zeker nieuwsgierig naar dit boek. Daarnaast is Life of Pi ook qua beeld een prachtige film: de special effects zijn prachtig, de tijger is een echt volwaardig personage en de strijd tussen de verschillende beesten fenomenaal. Daarnaast maken kleurgebruik, omgeving en het neergezette beeld de film op zichzelf al de moeite waard om naar te kijken. De Oscars die de film kreeg uitgereikt zijn dan ook meer dan terecht.

Deel dit bericht
Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.