The fault in our stars (regie: Josh Boon)

Beoordeling: 5 sterren

The fault in our stars is een tienerfilm, maar wel een prachtige tienerfilm. De populariteit van het boek onder leerlingen is om begrijpelijke redenen groot. Het verhaal doet denken aan Meisje met de negen pruiken, maar dan met meer diepgang of Als je dit leest ben ik dood, maar dan op een iets volwassener toon. De onverwachte wendingen, de opbloeiende liefde en de spagaat tussen behoefte aan binding en op afstand houden om geen pijn te willen doen zijn op een mooie manier in beeld gebracht. Er zijn maar weinig films waarbij ik letterlijk (bijna) een traantje moet wegpinken, maar The fault in our stars kreeg dat bijna voor elkaar. Een aanrader voor iedereen!

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.