The muppets most wanted (regie: James Bobin)

Beoordeling: 4 sterren

Ik ben al sinds ik jong ben fan van de Muppets. Ook de vorige film van The Muppets vond ik erg goed en ook deze is mooi. Waar de vorige film een mooie brug sloeg tussen verleden en de positie van de serie in onze samenleving, grijpt deze film nog sterker terug op het verleden.

Die verwijzingen naar het verleden zijn nodig om de film aantrekkelijk te houden. De slechteriken en het verhaal daaromheen zijn wat dunnetjes en over the top. De muziek, de poppen en de lijnen daarin maken de film. Een leuke film, maar net iets minder dan de vorige.

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.