Her (regie: Spike Jonze)

Beoordeling: 3 sterren

Her is veelgeprezen en bij het zien van de trailer werd ik ook wel erg benieuwd. Bovendien kennen we Joaquin Phoenix van enkel andere topfilms zoals Walk the line en Gladiator en over die films was ik ook al zeer enthousiast.

Helaas is Her me een beetje tegengevallen. Misschien door de vele buzz eromheen, zoals ook bij andere Oscar-winnaars al eens het geval was. Het is een mooie film en de filosofische laag in het verhaal zet je aan het denken over ons menszijn en je eigen smartphone- en laptopgebruik. Maar de film is ook wel een tikkeltje saai.

Deel dit bericht
Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.