Love and other impossible pursuits (regie: Don Roos)

Beoordeling: 3 sterren

Hoewel we deze film vooral aanzetten omdat Lisa Kudrow (Friends!) erin zit, was het uiteindelijk een behoorlijk leuke film. De situatie is (zeker als je net zelf een kind hebt) verdrietig en je wordt meegezogen in het verhaal van de hoofdpersonen. Aan de andere kant voelt de film ook een beetje als de Ware Woensdagavondfilm van RTL: zo’n net te overdreven aangezette tranentrekker.

De cast van deze film is goed, met naast Kudrow de getalenteerde Charlie Tahan en Natalie Portman, evenals het acteerwerk. Maar een wat mager verhaal met te veel emotionele opsmuk kun je met een sterrencast ook niet boven de middelmaat uittillen. Een vermakelijk drama, met een glimlach op z’n tijd, maar geen topfilm.

Deel dit bericht
Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.