Dallas Buyers Club (regie: Jean-Marc Vallée)

Beoordeling: 4 sterren

Hoewel we aanvankelijk wat twijfels hadden bij Dallas buyers club, blijkt de film een mooie te zijn. Vooral de sfeer in de film is prachtig en het geheel is mooi gefilmd. Hoewel Matthew McConaughey gelauwerd is voor zijn rol in deze film vond ik Jared Leto veel beter. 

Wel lijkt het op de helft van de film alsof de film voorbij is. Daarna herstart het verhaal en begint het eigenlijk pas echt. Of dat de kracht of een zwakte is van deze film, weet ik niet zeker, maar ik ben wel blij dat we het einde hebben gezien van een prachtig tijdsdocument.

Deel dit bericht
Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.