Ocean’s eleven (regie: Steven Soderbergh)

Ocean's Eleven

  • Beoordeling: 3 sterren

De alom geprezen film Ocean’s eleven heb ik nu pas gezien. Ocean’s thirteen zag ik al eerder en die vond ik spectaculair, dus ik verheugde me op het origineel, de basis van de trilogie. En dat viel helaas wat tegen.

De film kent een sterrencast en die zetten hun rollen ook sterk neer. Maar als het verhaal zelf wat traag is en niet zo spectaculair, dan houd je een film over die uiteindelijk wel aardig blijkt te zijn, maar de ‘legacy’ niet waar kan maken.

We hebben de film wel uitgekeken en het was een vermakelijke actiefilm in het genre Mission Impossible, maar voor mijn gevoel niet veel meer dan dat.

Deel dit bericht
Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.