We’re the Millers (regie: Rawson Marshall Thurber)

We're the Millers

Beoordeling: 4 sterren

Hoewel een film met Jennifer Aniston doorgaans geen hoogstandje oplevert, is We’re the Millers erg leuk. Het nepgezin dat drugs gaat ophalen in Mexico en uiteindelijk door iedereen misbruikt wordt: een leuk uitgangspunt om enkele totaal botsende karakters bij elkaar te zetten.

De strippende Jennifer Aniston vestigt uiteraard veel aandacht op deze film, maar de rollen van Emma Roberts en Will Poulter moeten zeker niet worden onderschat. De gelukkige afloop is voorspelbaar, maar daarvoor kijk je deze film dan ook niet.

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.