The golden compass (regie: Chris Weiz)

Beoordeling: 1 ster

Al heel lang hebben wij The golden compass in de kast staan en al heel lang willen we deze film een keer zien. En dat terwijl het mijn genre helemaal niet is. Ik vond Harry Potter nooit leuk en The lord of the rings vond ik leuk genoeg, maar wel voor maar één keer.

De verwachtingen waren hoog gespannen, maar na 10 minuten zagen we al dat dit niets voor ons is. De visuele effecten zijn niet voor niets met een Oscar beloond, maar het verhaal is niet interessant en de sterrencast weet mij niet te boeien. Dus na nog 10 minuten extra proberen ging er een andere film in.

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

2 reacties op The golden compass (regie: Chris Weiz)

  1. Switha Ro zeggen:

    Herkenbaar. Erg blij dat de Pottertijd in de luwte is en The Ring gevonden. Gaap… 😉

  2. Nu ben ik over het algemeen juist wel een fan van dit soort films, maar The Golden Compass is wel een van de slechtste verfilmingen van een fantasy boek ooit, dus ik kan me prima in die 1 ster vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.