The Smurfs (regie: Raja Gosnell)

The Smurfs

Beoordeling: 1 ster

The smurfs werden aangekondigd op tv, dus vol enthousiasme zaten Jessie en ik klaar om ons onder te dompelen in een wereld vol blauwe mannetje. Maar wat een drama!

Het lijkt wel een parodie op de Smurfen. Het doet absoluut geen recht aan de traditie. De menselijke acteur zijn continu aan het overacteren, de combinatie tussen de menselijke acteurs en de 3d-animaties is op veel momenten slecht, vooral wanneer de zij de smurfen in hun handen houden. Het verhaal slaat werkelijk nergens op. En dan komt er ook nog een deel 2 uit. Ik ben benieuwd wie die wil gaan zien!

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

2 reacties op The Smurfs (regie: Raja Gosnell)

 1. Ronald zeggen:

  Hé Wim,

  Zoek ik voor de Berlijnpresentatie komende week een foto uit Die Fälscher, kom ik zomaar op een of andere site van jou terecht! Kan geen toeval zijn! Ondertussen weet ik dat je 1e werkweek prima verlopen is en dat is goed om te horen. Hopelijk blijft dat de komende jaren zo. Anders niet getreurd, kom je gewoon weer terug op het oude nest…!

  Groetjes, Ronald

  • Wim Pelgrim zeggen:

   Hoi Ronald,
   Nee, toeval bestaat niet 🙂 Mijn nieuwe nest bevalt gelukkig goed. Jullie veel plezier in Berlijn met de 4e-klassers en tot binnenkort bij het afscheid van Dominique, dan kom ik weer even naar het oude nest.
   Groeten,
   Wim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.