Oz, the great and powerful (regie: Sam Raimi)

Oz, the great and powerful

Beoordeling: 5 sterren

Met Jessie ben ik in het Theater aan de Parade naar Oz, the great and powerful geweest. Omdat ik jarig was, mocht ik kiezen wat ik wilde zien en de poster van deze film sprak mij direct aan. En we zijn niet teleurgesteld, wat een mooie film.

Niet alleen de omgevingen, kostuums, graphics en sfeer van de landschappen is prachtig, ook het verhaal zit mooi in elkaar. De schrijvers zijn respectvol omgesprongen met het originele verhaal van The wizard of Oz en hebben een mooi prequel toegevoegd.

Het acteerwerk in deze film is wel wat overdreven bij vlagen, hoewel dat in de stijl van de film wel past. Het enige écht minpuntje is dat de film ook ietsje korter had gekund. Op een gegeven moment zie je afloop aankomen en die uitkomst wordt wat te lang gerekt.

Maar al met al een prachtig gemaakte, sprookjesachtige film!

Deel dit bericht
Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.