Jesus Henry Christ (regie: Dennis Lee)

Beoordeling: 4 sterren

Soms zet je gewoonweg een film aan zonder dat je weet wat je gaat zien. Jesus Henry Christ is zo’n film. Een zwarte filmhuiskomedie die op het absurde af het verhaal vertelt van een briljante jongen om wie heel langzaam een gezin heen groeit (feel good!). Hoewel de film niet altijd even geloofwaardig is, vermaakt de film je van begin tot eind en krijg je zeker sympathie voor de vier belangrijkste personages.

Het acteerwerk is overtuigend, al balanceren alle acteurs soms aardig op de rand van overacteren. Dat past echter wel in de algehele sfeer van de film en als die je aanstaat, zul je je hier niet aan ergeren. Mij pakte de film en dus 4 sterren.

Deel dit bericht
Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.