Man on a ledge (regie: Asger Leth)

Man on a ledgeBeoordeling: 3 sterren

Als je in een saunaresort naar de bioscoop gaat, moet je maar afwachten wat je krijgt. Wij kregen Man on a ledge te zien. Hoewel deze film als actiefilm stond aangekondigd, valt het met de actie nog wel mee. Het is een leuke film, die een combinatie lijkt te zijn tussen The negotiator en Mission Impossible: een ex-politieagent probeert met een extreme actie zijn onschuld aan te tonen, terwijl ondertussen broerlief probeert de onmogelijke diefstal te plegen. Hoewel het verhaal van film voorspelbaar is, is de film best spannend en biedt het een leuke anderhalf uur vermaak. Niet erg origineel, maar zeker vermakelijk.

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.