Music of the heart (regie: Wes Craven)

Music of the heart

Beoordeling: 3 sterren

We waren voor een zaterdagavondfimpje op zoek naar een positief, gezellig, niet te moeilijk verhaalMusic of the heart voldoet aan die criteria. De film heeft een erg goede cast en laat zien dat kunst in het onderwijs van groot belang is.

Maar de film is eigenlijk meer geschikt voor de woensdagavond als Ware Woensdagavondfilm van RTL4 (waar deze vast en zeker eens is uitgezonden). De goede afloop is vanaf minuut één te verwachten, waarbij de tekst op de dvd-hoes bovendien alle mogelijke spanning over de weg daar naartoe wegneemt.

Ten slotte is de film ook nog erg zoetsappig en dat is een type film dat mij bijna nooit aanstaat. Omdat het binnen zijn genre wel een wat betere film is, krijgt  hij drie sterren: ik heb hem namelijk wel uitgezien en vond hem wel vermakelijk.

Deel dit bericht
Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.