We bought a zoo (regie: Cameron Crowe)

Beoordeling: 4 sterren

Aan de ene kant is de film We bought a zoo erg voorspelbaar en past deze prima in het genre romantische komedie. Aan de andere kant is het een erg originele film. Het verhaal is leuk en vooral de teksten (gebaseerd op het boek van Benjamin Mee) zijn briljant. Ook het acteerwerk, vooral ook van de twee kinderen, is erg goed en dat draagt ook bij aan mijn enthousiasme over deze film. Bovendien maken alle dieren het plaatje mooi. Vier sterren is deze film dan ook zeker waard!

Deel dit bericht
Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.