Moneyball (regie: Bennett Miller)

Moneyball

Beoordeling: 4 sterren

Hoewel we dit niet hadden verwacht, was Moneyball een leuke film. Het onderwerp van de film, een baseballteam, sluit niet echt aan bij onze interesse. De verwachting was dan ook dat we Moneyball snel weer uit zouden zetten en we hebben hem helemaal afgekeken.

Wat maakt deze film dan leuk? Het verhaal is spannend en hoewel ook wel aardig voorspelbaar en typisch Amerikaans verfilmd, blijft de film boeien. Bovendien is het fijn om Brat Pitt langzaam volwassen te zien worden.

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.