Morning Glory (regie: Roger Michell)

Morning GloryBeoordeling: 3 sterren

Een eigen tv-show in New York City was voor Becky de grote doorbraak waar ze altijd al van had gedroomd……tot  medepresentatoren Mike en Colleen haar de oorlog verklaren die tijdens de uitzending wordt uitgevochten. Er is een wonder voor nodig om de show met zijn excentrieke personages en extravagante invalshoeken tot een succes te maken, maar Becky is vastbesloten om te laten zien wat ze waard is en iedereen in de schaduw te stellen. *

Als je in een vliegtuig terug naar huis zit, lijkt iedere film goed. Wellicht dat het de drukcabine is, misschien je duffe hoofd, maar Morning glory is binnen het genre romantische komedie eigenlijk een prima film. De belangrijkste oorzaak daarvoor is de briljante cast. Acteurs als Harrison Ford, Dianne Keaton, Jeff Goldblum en Rachel McAdams en deelnames van o.a. 50cent tillen het net iets meer dan leuke verhaal tot een hilarisch niveau. Mocht je een avondje op de bank willen ploffen, willen lachen zonder diep te hoeven nadenken of in een vliegtuig van Transavia zitten op weg naar Nederland: kijk dan zeker Morning glory

Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.