X-men 2: X2 (regie: Bryan Singer)

Beoordeling: 2 sterren

Deze X-men-film is het vervolg op de eerste film met de X-men. Magneto ontsnapt uit zijn plastic gevangenis en de school van Professor X wordt geïnfiltreerd. De mensheid loopt gevaar en de X-men moeten haar zien redden.

Deze tweede X-men-film is veel slechter dan de eerste. Niet alleen ontbreekt de (al is het kleine) psychologische basis onder de actiefilm. Waar in de eerste film het ontstaan of de oorsprong van de personages een belangrijke rol speelt, is dat in de tweede film alleen bij Wolverine het geval en ook daar speelt de actie de boventoon. De film was teleurstellend, hopelijk zie ik delen 3 en 4 in de toekomst en maken die dit deel weer wat goed.

Deel dit bericht
Getagd , , , , . Bladwijzer de permalink.

Over Wim Pelgrim

Vader van Noor en Daan | man van Jessie | docent Nederlands | skillspasport | eIDAS 2.0 | MIEExpert | podcast | D66 | 4daagse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.